Rintsikoiden homo koko isot mustat meis

Suosittelen kaikille topattuja rintsikoita, sillä ne suurenntaa rintoja ja saa paremmat muodot. Aloin käyttää 11 vuotiaana kokona oli silloin 70A. Oon syntyny 01 ja mun ekat kunnolliset rintsikat ostettiinihan tänävuonna. Mahdollisuus, varsinkin tuo a-vaihtoehto! Mahdollisuushuudan minä! Nyt oon 13v ja rintsikoitten koko on sama 75A, mutta liivien kupit ei oo enään liian isot. Nyt oon 12 ja käytän kokoa 75B ja ne on vähän liian pieniä kupin kohdalta rinnat tursuaa ulos.

Ilmaista live seksiä homo galahotels helsinki

Jos mä saisin rintsikat ne ois 65AA mut mä en tiiä miten mä sanoisin äidille et haluisin rintsikat.. Mullekki tää oli vaikeeta. Oon syntyny 01 ja mun ekat kunnolliset rintsikat ostettiinihan tänävuonna. Kaikista pienintä kokoo ne oli mitä vaa kaupasta löyty. Mut jos et äitins kanssa haluu ostoksille lähtee nii joko yksin tai siskon kaa. Se on aina hyvä ja luotettava vaihtoehto. Yksin on ihan hyvä mennä jos haluu iha ite valita ja muille nolostuttaa sanoo. Se on musta ainaki ihan normaalii: Mä ostin ekat joskus silloi ku olin 12 w ja koko tais olla 65baa: Mutt onneks rintsikoitakin on monen kokoisia.

Moi mä oon 13v ja sain ekat rinsikat 12v. Ne oli 75A ja paksusti tppatut, sillä ne oli vähän liian isot mun pienille rinnoille, mutta kun oli paksut toppaukset ympärillä, niin ne ei menny ryttyyn. Nyt oon 13v ja rintsikoitten koko on sama 75A, mutta liivien kupit ei oo enään liian isot.

Tykkään tosi paljon pitää rintaliivejä, sillä se tekee joteki sellaisen naisellisen olon. Suosittelen kaikille topattuja rintsikoita, sillä ne suurenntaa rintoja ja saa paremmat muodot. Kun mulla on niin pienet rinnat ja tuntuu ettei ne kasva tästä mihinkään. Yli puolella luokkani tytöistä omistaa rintaliivit ja käyttää niitä, painostaa jopa minua käyttämään. Haluaisin käyttää mutten kehtaa puhua asiasta äidilleni sillä hänen vastauksensa olisi: Mä oon vuotias tyttö. Haluisin rintsikat mut en tiiä et miten sanoisin sen äidille… Siis mä haluisin enkä siis ihan välttämättä tartteis.

Mut oon meidän luokan ainut joka ei käytä… Mut en kehtaa sanoo äidille et haluun enkä tarvitsisi ihan välttämättä. Siis mun äiti on kiva ja tosi mukava eikä huuda mistään. Miten sanon äidille et haluun rintsikat? Ostaisinko vaan omin päin enkä sanois mitään ja antaisin äidin huomata sen? Vai antaisinko äidin tehdä aloitteen? Ja en tiedä tarvitsisinko ihan minirintsikat vai minitopin… Pitäisikö käydä sovittamassa salaa? Asun kuitenkin maalla ja kaupunkiin pääsee vaa autolla: Mahdollisuus , huudan minä!

Ei kesäpäivää ilman rintaliivejä, jotka a läpikuultavat harsomaisen, ohuen mutta pitkähihaisen alta tai b vilkkuvat hihattoman löysän topin takaa. Trendi pakottaa vihdoinkin hylkäämään rumat mummorintiskat ja hankkimaan jotain aistikkaampaa tilalle.

Näyttää esimerkiksi Auroran päällä mahtavalta, mutta omassa asussa liian rohkealta, vaikka mulla on pienet rinnat. Ehkä rintsikat kohta "maallistuvat" samalla lailla kuin korsetti, alkujaan alusvaate, nykyään ihan hyväksytty yläosa sellaisenaan, jopa Linnan juhlissa.

Mä en kyllä hyväksy mustia rintiskoita valkoisen t-paidan alla: D Pahimmat on vielä sellaset pitsiset tai muuten vaan epäsopivat. Taidan olla vähän nipo: Mulla on aina sellanen rivo paljastelijafiilis kun rindet vilahtaa, niinkin minimaalisesti kuin olkaimista. Jos on ekstrarivolla päällä, jättää rintsikat pukematta tyystin.

Ne on niin hiostavatkin kesällä. Komppaan Sallasen kommenttia, sellainen semitahaton läpinäkyminen on vaan rumaa. Harsomaisten tai verkkomaisten paitojen alta näkyvät nätit liivit voivat olla ihan kivan näköiset riippuen toteutustavasta. Siinä voi helposti olla vähän hmm.. Jo senkin takia, että asun kauneus kuolisi siinä vaiheessa, kun ihmiset näkisivät paidan alta myös kuultavan mahani.

Olkaimia kyllä paljastelen harva se päivä.

Seuralaispalvelu homo miehille suomalaiset seksivideot