Sexsi homoseksuaaliseen sivut sampopankki mobiili

Lähettänyt Against NWO klo 2: Assad , Britam , false-flag , kemialliset aseet , lavastettu hyökkäys , sariini , syyria , taistelukaasu , usa , Yhdsvallat. Salaisuudet kemikaalivanoista ovat vasta alkamassa avautua suuremmalle yleisölle, kun Yhdysvalloissa ollaan jo järjestetty näistä julkisia mielenosoituksia. Mutta silti harvat viranomaiset ovat uskaltautuneet puhua tästä aiheesta julkisuudessa ja yksi heistä oli Los Angelesin FBI: Itse alkuperäiset kemikaalivanaruiskutukset alkoivat NATO-maissa luvulla, mutta tänään kemikaalivanoihin törmää kaikkialla maailmassa mm.

Kuitenkin valtaväestöllä on hyvin vähän tietoa, että mitkä ovat tämän ilmastonruiskutuksen ja myrkytyksen tarkempi agenda. Useat jenkkipoliitikot ovat olleet perillä tästä aiheesta ja heihin kuului myös entinen CIA: Monia korkeita virkamiehiä jotka sisäpiirissä uskaltavat vastustaa tätä ilmaston ja väestönmyrkyttämisohjelmaa rankaistaan.

Yksi näistä sisäpiiriläisistä oli Clintonin hallinnon aikainen NAVY Seal erikoisjoukkojen komentaja Jeremy Boorda , joka murhattiin vuonna sen takia, koska vastusti tätä maailmanlaajuista kemikaalivana-ohjelmaa väestönmyrkytys. Kemikaalivanaprojektin alussa normaalit reittilennot osallistuivat tähän kemikaalivana-ohjelmaan. Mutta myöhemmin tähän ruiskutukseen ja väestön myrkyttämisohjelmaan liittyivät mukaan useat armeijalle kuuluvat koneet. Tuolloin yksi korkeassa asemassa oleva American Airlinesin virkamies paljasti, että hänen toimistossaan oli käynyt kaksi miestä eräästä hallinnon salaisesta virastosta tod.

He kertoivat, että USA: Pelkästään Yhdysvalloissa ovat kemikaalivanojen aiheuttamien terveysvaurioiden johdosta mm. Lähettänyt Against NWO klo Poliisi voi nykyään kytkeä Iphonen kameran pois päältä etäältä Wi-Fi yhteydellä. Veteranstodayn mukaan tietokonevalmistaja Apple on juuri nyt patentoinut uuden teknologiasovelluksen Iphone-puhelimiin.

Teknologia mahdollistaa sen, että Iphone-puhelimet voidaan sulkea etäältä käyttämällä Wi-Fi yhteyttä ja näin ollen myös poliisit saisivat päästä käsiksi tähän teknologiaan, kun aiemmin lukuisat brutaalit videot erityisesti USA: Mutta nyt kun nämä uudet sovellukset tulevat Iphone-puhelimiin, niin jatkossa tällaiset epämielluisat videot poliisiväkivallasta ovat paljon hankalampia kuvata Applen älypuhelimella, jos viranomaiset pääsevät niihin hakkeroitumaan.

Isoveli vaan pääsee aina näkemään kuin reality-TV: Kaikissa näissä uusissa innovaatioissa on omat hyvät ja huonot puolensa, joista negatiiviset puolet ovat jatkuva ja lisääntynyt viranomaisten kyttäys sekä lisääntynyt poliisiväkivalta eripuolin maailmaa. Apple , google-lasit , innovaatio , kamera , kyttäys , poliisi , poliisiväkivalta , stalkkaus , usa , Veteranstoday , Wi-Fi , älypuhelimet.

Turman tutkijan mukaan asetarkastajien autoa ammuttiin useita kertoja. Syyrian kansallinen televisiokanava kertoi näkemyksensä tästä tapauksesta ja uskoo, että asialla olivat maan kapinalliset. Viime sunnuntaina Syyrian hallinto näytti vihreää valoa päästää maahan useita tutkijoita tutkimaan äsken Ghoutan kaupungissa tehtyä kemiallisten aseiden hyökkäystä, joissa väitettiin kuolleen n.

Nyt Iso-Britannian armeijaa valmistellaan jo uusimpien tietojen mukaan hyökkäämään Syyriaan. Yhdysvallat suunnitteli jo aiemmin lavastavansa kemiallisten aseiden iskun Syyriassa ja syyttää siitä Assadia. Yhdysvaltain presidentti Obaman hallitus suunnitteli jo muutama kuukausi sitten, että Syyriassa olisi tarkoitus lavastaa hyökkäys kemiallisilla aseilla, joista syytettäisiin maan presidentti Bashar al-Assadia. Jonka varjolla sitten saataisiin aloitettua sotilaallinen hyökkäys maahan.

Nyt tämä kemiallisilla aseilla tehty false-flag hyökkäys toteutettiin Syyriassa juuri äsken ja sen toteuttajana olivat mm. Mutta niistä syytetään Assadin hallintoa ja kaaava on klassinen: Luodaan ongelma Lavastetaan hyökkäys Syyriaan kemiallisilla aseilla 2. Luodaan reaktio Syytetään Assadin hallintoa kemiallisten aseiden käytöstä oman maansa kansalaisia vastaan 3. Nyt kuitenkin Syyrian presidentti Assad on saanut puheenvuoron mediassa ja on päässyt puolustautumaan ja sanonut suoraan, että Syyrian hallituksella ei ole ollut mitään tekemistä näiden kemiallisten aseiden kanssa.

Vaan näiden 19 Arabin naamat tungettiin koko maailman nähtäville vain yhdessä yössä, joka muutenkin osoittaa hämmästyttävän nopeaa esitutkintaa Yhdysvaltain FBI: Nämä " allahu akbaria " huutavat kapinalliset sitten ollaan esitelty mediassa koko maailman vaarallisimpina terroristeina, jotka voisivat uhata jokaisen maailmankansalaisen päivittäistä elämää sekä Yhdysvaltoja. Mitä sitten on tämä informaatiosodankäynti?

Näin nämä paljon pelkoa sisältävät uutiset sitten muokkaavat uutisten lukijoiden alitajuntaa ja pitävät massat ns. Lähettänyt Against NWO klo 4: Langaton säteily tekee meistä steriilejä. Tampereen yliopiston tutkija Mikko Ahonen on viime-vuosina omistautunut langattoman säteilyn tutkimiseen Suomessa. Hänen lisäksi julkisuudessa tästä aiheesta on melkein vaijettu kokonaan. WLAN teknologia on vallannut nyt kodit, kadut, koulut ja julkiset liikennevälineet ja ihminen altistuu joka päivä pulssimaiselle säteilylle, halusi hän sitä tai ei.

Tutkija Mikko Ahosen mielestä on käsittämätöntä, että säteilylle ei ole olemassa kunnon raja-arvoja. Vaikka ihminen saa taustasäteilyä jatkuvasti, niin jokatapauksessa koko ajan, Ahosen mielestä haitallista on se, että langattomien WLAN-verkkojen lähettämä pulssimainen säteily rikkoo ihmisten soluja.

Ahonen uskoo myös, että lasten käyttäytymishäiriöt tulevat myös kasvamaan jatkossa ja lisääntymisestä tulee yhä vaikeampaa, koska langaton säteily hajoittaa meidän soluja ja yksi joka tämän huomasi Suomessa oli kännykkäsäteilyn vaikutuksia Suomen säteilyturvakeskuksessa STUK tutkinut professori Dariusz Leszczynski.

Kun Leszczynski sai selville tekemässään kännykkäsäteilytutkimuksessa selville, että kännykkäsäteily aiheuttaa negatiivisia muutoksia proteiineissa, niin pian hänen jatkotutkimukset jäädytettiin ja niille ei enää myönnetty jatkorahoitusta Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskukselta TEKES , sillä telealan edustajat vastustivat tutkimusta voimakkaasti.

Leszczynski sai potkut vuosi sitten säteilyturvakeskuksesta. Ahosen mukaan nyt käydään viivytystaistelua, vaikka näyttö kännykkä ja WLAN-säteilyn riskeistä tulee esille päivittäin. Tässä on siis sellainen ongelma, että mobiilibisneksessä liikkuu liian paljon rahaa ja näiden arkojen aiheiden tutkimiseen ei suostuta myöntämään rahoitusta, koska muuten mobiilibisnes uhkaa romahtaa.

Tämä on kuitenkin Suomen osalta täysin järjestöntä toimintaa, että tänne trokataan vielä 4G-verkot säteilyttämään ja tuhoamaan Suomen kansan terveys ja tehdään se sitten tekniikan innovaation nimissä. Sillä kyllä tulee vielä se aika jolloin kukaan ei enää meistä Suomalaista halua olla tässä kansallisessa mikroaaltouunissa ja se on sitten aika jolloin 3 ja 4G mastot kaadetaan kuin Saddamin patsaat Irakissa. Sillä valokuitukin on olemassa ja se ei tuhoa netinkäyttäjien terveyttä, toisin kuin langattomat verkot tekee jatkuvasti.

Nestlén pääjohtaja Peter Brabeck-Letmathe vaatii koko maailman veden yksityistämistä. Hänen mukaansa veden hallinnointi tulisi koko maailmanlaajuisesti luovuttaa monikansallisten yhtiöiden käsiin, jotta juomavesikin voitaisiin lopulta hinnoitella niin pilviin, että sillä alettaisiin lopulta näännyttämään kokonaisia kansakuntia.

Brabeck-Lemathe ylistää myös geenimanipulaatiota ja mainostaa, että se ei ole hänen mukaansa aiheuttanut yhtäkään sairaustapausta maailmalla viimeiseen vuoteen, vaikka tämä on täyttä valetta ja jo pelkät rottakokeet osoittavat, että geenimanipuloitu ruoka aiheuttaa mm.

Sveitsiläinen Nestlé on yksiä maailman suurimpia juomaveden pullottajista ja myös maailman suurimpia elintarvikealan korporaatioita. Americanlivewire väittää sivuillaan, että Nestlén pääjohtaja haluaa siis poistaa oikeuden veteen ihmisoikeuksien joukosta. Eli tämä tarkoittaisi silloin sitä, että YK: Milloin maan hallitukset äänestivät tämän maailman salaisen valtaeliitin alullepaneman väestönkontrolli ja depopulaatiohankkeen puolesta.

Kuvassa Britannian entinen ympäristöministeri David Miliband. Myös ilmastofasismi kuuluu tiiviinä osana YK: Henkilökohtaiset päästöoikeudet tarkoittavat sitä, että jokaiselle ihmiselle määritellään se määrä hiilidioksia, jonka hän saa päästää  ilmakehään uloshengittäessään. Jos henkilö ylittää päästöoikeutensa, hän joutuu ostamaan niitä lisää voidakseen hengittää. Millibandin mukaan "yleisön yhteistyö on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä". David Milibandin ajatusta henkilökohtaisista päästötileistä edistää Saksassa Joachim Schellnhuber , liittokansleri Angela Merkelin neuvonantaja ilmastoasioissa.

Moni muukin Vihreä poliitikko kannattaa ajatusta, ja on sitä mieltä, että "tällaisessa ilmastollisessa hätätilanteessa demokraattisten oikeuksien pidättäminen on aivan oikein". Lihaville ihmisille ja muille henkilöille, jotka huohottavat hengittäessään kaavaillaan lisäveroa. On ehdotettu myös hengittämisen säännöstelyä. Norfolkin saarella Australian edustalla on jo henkilökohtaisten päästöoikeuksien kokeilu meneillään. Kokeiluun kuuluu carboncard, "hiilikortti", johon tulee merkintä käytetystä polttoaineesta, sähköstä, lennetyistä lentomatkoista ja rasvaisista tai kaukaa kuljetetusta ruoista.

Jos saa säästettyä päästötilinsä yksiköitä, ne voi myydä eteenpäin. Jos päästötili ylittyy, on korvausvelvollinen. Joka vuosi hallitus pienentää päästötilikohtaisia henkilölle myönnettävien yksiköiden määrää, jolloin niiden kaupallinen arvo nousee. Perheiden tuhoaminen kuuluu myös olennaisena osana YK: Siihen kuuluu laajamittainen valtaväestön uudelleenohjelmointi aivopesemällä väestö ottamaan vastaan nämä tulevat uudistukset, kuten perheiden kieltämisen.

Tarkemmin kyse on eräänlaisen ilmastouskonnon luomisesta ja jos perheenjäsenillä on tiiviit siteet toisiinsa, niin ne estävät tämän ilmastofasistisen uskonnon lopullisen toteutumisen. Mikä selittää taas sen, miksi ydinperheet täytyy hajottaa. Tähän kuuluu myös vahvasti tämä miksi nykyinen media ei tee enää mitään muuta kuin hauku aina iltapäivälehtienkin palstoilla tätä nuorta työelämästä syrjäytettyä väestöä, vaikka työttömiä on myös todella paljon yli vuotiaitakin.

Tilastokeskus valehtelee edelleen työttömyystilastoissa ja väittää työttömyyden laskeneen, mutta ELY-keskus kertoi aivan toista ja kertoi työttömyyden lisääntyneen vuodentakaisesta. Konsensus tarkoittaa On sovittu että -päätöstä, josta ei ole käyty kansalaiskeskustelua tai äänestetty demokraattisesti. Yhdysvaltain keskustiedustelu CIA on julkistanut vuotta salatut salaiset asiakirjat, jotka paljastavat että CIA järjesti Iranin vallankumouksen vuonna Silloin Iranissa demokraattisilla vaaleilla valittu pääministeri Mohammed Mossedeq syöstiin vallasta, koska hän oli luvannut vuonna kansallistaa Iranin öljyteollisuuden uudelleen ja tämähän ei jenkeille käynyt päinsä.

Muutamat Iranin kansalaiset juhlivat kaduilla vuonna , kun CIA oli juuri syrjäyttänyt vasta demokraattisilla vaaleilla valitun pääministerin pois vallasta. Maan öljytuotanto oli ollut jo osa brittiläistä öljy-yhtiötä Anglo-Iranian Oil Company. Öljyntuotannon kansallisaminen oli Yhdysvalloille ja Isolle-Britannialle suuri huolenaihe, sillä Iranin öljyn nähtiin olevan avainasemassa sodanjälkeisessä talouden uudelleenrakentamisessa, joten maailmanpoliisivaltiona Yhdysvallat pisti keskustiedustelupalvelu CIA: Nyt tuosta vuodesta on kulunut vuotta, joten nyt tämäkin "Operaatio Ajaxina" aiemmin tunnettu Iranin vallankumoukseen "salaliittoteoria" on vahvistettu viralliseksi, koska sen vuodeksi salatut asiakirjat ovat nyt Yhdysvaltain lakien mukaan vanhentuneet.

Internetin lisääntyvä valvonta ja sensuuri on jo iskeytynyt Suomeenkin ja jos tältä ulkomaalaisten viranomaisten vakoilulta ja kyttäykseltä sekä internet-sivuihin kohdistuvalta sensuurilta haluaa välttyä, niin siihen kehitettiin Ruotsissa Firefox nettiselaimelle sopiva lisäsovellus Piraattiselain.

Tämä Firefox selaimeen asennettava lisäosa käyttää salattua Tor-verkkoa hyväkseen. Piraattiselain on tarkoitettu nettisensuurin ehkäisyyn mm.

Käynnistä PirateBrowser exe tiedosto 3. Valitse kansio, jonne exe tiedostot puretaan ja paina Extract   4. Lopulta käynnistä Start PirateBrowser. Jollei kansiota muuten löydy, niin windowsin haulla search tämän kansion löytää haulla "piratebrowser" 5. Lopulta Firefox käynnistyy Tor-sovelluksen kanssa ja salaa internet datan. Lopulta selaimen Firefox pitäisi näyttää tältä: Firefox , laajakaista , nettisensuuri , piraattiselain , Ruotsi , selain , sensuuri , suomi , Tor-verkko , verkkovalvonta.

Nuo väkivaltaiset kuvat Egyptistä ovat kuohuttaneet viime-aikoina maailmalla, mutta kehottaisin kaikkia katsomaan ylläolevan videon. Siitä näkee, että nuo videolla Egyptissä esiintyvät radikaalimielenosoittajat ovat kaikki feikkimuslimeja ja tod. Crisis Actorsin näyttelijöitä, jotka tuotiin vartavasten nyt Egyptiin, että tämä Morsin kannatajien ja Egyptin armeijan välinen konflikti saataisiin vielä dramatisoitua propaganda-tarkoituksessa.

Egyptin vallankaappaus kuitenkin oli todellinen ja Yhdysvallat eivät vain nähneet vaalit voittanutta Mohammed Morsia heille sekä sionistiselle pankkiireille luotettavana johtajana, joten hänet täytyi syöstä vallasta välittömästi verisellä vallankumouksella. Kun Egyptissä tehtiin sotilasvallankaappaus, niin Saudi-Arabia, Kuwait sekä Yhdistyneet Arabiemiraattikunnat lahjoittivat yhteensä 12 miljardia dollaria Egyptin sotilasjuntalle.

Mutta missä olivatkaan sionistipankkiirien tuet? Niitä ei ilmoitettu julkisesti ollenkaan. Sillä Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA: Mutta kuten aina, niin Yhdysvallat vetää julkisuudessa tuttua kaksinaamaista peliä ja nyt sitten muka tuomisee tämän Egyptin verilöylyn, vaikka jenkit ovat sen toteuttamiseen sekaantuneet täydellä voimalla.

Mistä johtuu tämä Sauli Niinistön raju hypetys mediassa? Syy tähän Sauli Niinistön ylle rakennettuun hypetykseen, joka on enimmäkseen pelkkää mainostoimisto Miltonin sekä CIA: Koska Sauli nyt sattuu kumartamaan Naton suuntaan ja osaa taitavasti psykopaattina olevansa presidentinvaalien aikaan Natosta eri mieltä.

Hänen tuleva vaalivoittonsa tulee olemaan täysin väärennetty ja tähän vielä todennäköisesti CIA järjestää näytösluonteisen toisen kierroksen. Jotta Suomen kansalaisista vaan ei monet huomaisi tätä harhautusta, että tämä Jenni Haukion kummisetä valittiin toisellekin presidentin kaudelle vilpillisillä vaaleilla.

Sauli Niinistö on presidenttinä vielä vastuussa Naton isäntämaasopimuksen laatimisesta, joka tehtiin vielä eduskunnan selän takana. Tällainen teko on presidentiltä maanpetoksellista rikostuomiota vastaava teko. Koska se vaaransi Suomen puolueettomuuden. Ei ole vielä yhtään sattumaa, että sama Sauli Niinistö harhautti Suomen eduskunnan luvulla laadittaessa EMU-rahaliiton sopimusta. Nämä vallanhimoiset psykopaatit kun on päästetty CIA: Niin heidät on helppo saada lahjomalla vaikka myymään Suomen kaikki voittoa tuottavat valtionyhtiöt.

Jos vain nämä vallanhimoiset pyrkyrit saisivat sitä vastaan jonkun vieläkin rahakkaamman suojatyöpaikan ulkomailta mm. Onhan tämä Niinistön Saulikin entinen sijoituspankkiiri. Suomen vaalilaskentajärjestelmä on uusittava ja sitä varten tarvitsemme avoimet sekä rehelliset vaalit, jotka tulee toteuttaa sähköisesti internetissä äänestämällä. Mutta vilppiä ei tule tapahtumaan kunhan tämä vaalilaskentakoneen lähdekoodi on avoin. Jolloin sen muokkaaminen käy hakkereiltakin aika mahdottomaksi ilman että näkyy jälkiä.

Mutta tällä hetkellä tämän Suomen demokratian ja vaalilaskennan huijareina toimii tämän it-yhtiö Tieto Oyj: Tietoenator yksityinen yritys, jonka firman liikesalaisuus on Suomen demokraattisten vaalien vaalitulosten manipulointi. Mutta tämän vaalilaskentamanipulaation takana eivät ole nämä muutamat rikkaat Suomalaiset vuorineuvokset.

Vaan tätä Suomen poliittisten vaalien manipulaatiota ohjataan aina CIA: Rockefellerien sekä Rothschildien pankkisuvut.

Seksiä tampere seksiseuraa mies homoseksuaaliseen

: Sexsi homoseksuaaliseen sivut sampopankki mobiili

Sexsi homoseksuaaliseen sivut sampopankki mobiili 701
Sexsi homoseksuaaliseen sivut sampopankki mobiili Norfolkin saarella Australian edustalla on jo henkilökohtaisten päästöoikeuksien kokeilu meneillään. Nämä rikollissuvut ovat vain kiinnostuneita heidän mm. Lähettänyt Against NWO klo 3: Lähettänyt Against NWO klo 2: Sillä kyllä tulee vielä se aika jolloin kukaan ei enää meistä Suomalaista halua olla tässä kansallisessa mikroaaltouunissa ja se on sitten aika jolloin 3 ja 4G mastot kaadetaan kuin Saddamin patsaat Irakissa.
TREFFIT JYVÄSKYLÄ NAISTEN HOMO ITSETYYDYTYS VIDEOT Lähettänyt Against NWO klo 9: Nyt yllättäen Washington Times on kertonut myös, ilmaista homoseksuaaliseen lesboseksiä mies laukeaminen kuinka yksi sariinikaasuiskun sexsi homoseksuaaliseen sivut sampopankki mobiili uskoo myös, että Assadin hallinto ei ollut tämän kemiallisten aseiden kanssa tehdyn iskun takana. WLAN teknologia on vallannut nyt kodit, kadut, koulut ja julkiset liikennevälineet ja ihminen altistuu joka päivä pulssimaiselle säteilylle, halusi hän sitä tai ei. Syyrian, Ghoutan kaupungin kapinalliset ovat myöntäneet Associated Pressin toimittajalle olleensa viimeisen kemiallisten aseiden kanssa tehdyn iskun takana. Henkilökohtaiset päästöoikeudet tarkoittavat sitä, että jokaiselle ihmiselle määritellään se määrä hiilidioksia, jonka hän saa päästää  ilmakehään uloshengittäessään. Niin nyt nämä sotavalheet paljastuvat kokonaisille kansakunnille, koska myös viralliset sionistisrahoitteiset mediat ja useat sanomalehdet kertovat myös totta valheidenkin sijaan ja tästä yhtenä pienenä esimerkkinä YLE:
HIERONTAA HOMOSEKSUAALISEEN EI SEKSIÄ LIIAN TIUKKA KALU 740

Sexsi homoseksuaaliseen sivut sampopankki mobiili